Sodelovanje s Strešniki Golob

Podjetje Strešniki Golob vsem zainteresiranim poslovnim partnerjem na široko odpira vrata za sodelovanje.

Skozi desetletja smo s pomočjo najnovejše tehnologije in vrhunskih materialov razvili kvaliteto in sistem, ki vsem poslovnim partnerjem nudi uspešno sodelovanje. Vsem poslovnim partnerjem nudimo strokovno pomoč in maksimalno fleksibilnost. Poleg ugodnosti vas z vključitvijo v sistem našega podjetja hkrati vključimo v seznam partnerjev, ki je na voljo našim strankam.

Prednosti sodelovanja

Zakaj sodelovati z Strešniki Golob?

Ažurnost
Ker se zavedamo, da čakanje na ponudbo po več dni ali na dostavo po več tednov ni sprejemljiv način poslovanja, vam nudimo hitro izvajanje vseh procesov od svetovanja, priprave ponudb do izpeljave naročila in dostave.
Dostopnost proizvodov
Strešniki Golob so hitro dobavljivi, saj je kritina večino časa na zalogi in ni dolgih čakalnih dob. Obenem smo kot slovenski proizvajalec tudi hitro dostopni, naročanje pa ni dolg birokratski postopek, zadošča že en telefonski klic.
Enostavno poslovanje
Našim poslovnim partnerjem omogočamo nemoteno poslovanje in prihranek pri času. Nudimo brezplačni izračun količin, ob oddaji naročila nam lahko prepustite nadaljnje dogovarjanje s stranko (uskladitev glede načina dostave, termina, vračila viška blaga, itd.).
Možnost vračila viška
Tudi če vam ostane le nekaj posameznih kosov, jih lahko vrnete, mi pa vam vrnemo denar.
Organizacija dostav
Pri dostavah nudimo različne možnosti, z dvigalom / brez dvigala, z razkladom na tla / z dvigom palet na streho, vedno poskušamo najti čim ugodnejšo možnost, ki ustreza stranki. Prilagodimo se tudi glede terminov dostave.
Podpora
Na nas se lahko obrnete kadarkoli preko telefona ali pa nas obiščete kar osebno. Nudimo vam svetovanja in brezplačne izračune, organiziramo dostavo po vsej Sloveniji. Ob vsem tem se trudimo, da smo ažurni in da ugodimo željam naših strank, kolikor je le v naši moči. Če se zgodi, da vam nekaj materiala ostane, lahko višek vrnete, mi pa vam vrnemo denar. Usmerjeni smo v vaše dolgoročno zadovoljstvo in prijetno izkušnjo z nami.

Želite sodelovati z nami?

Pokličite nas ali izpolnite spodnji obrazec in v zelo kratkem času vas bomo kontaktirali. Skupaj se bomo pogovorili o prednostih in pogojih sodelovanja.
Pokličite nas
ali
Pišite nam

Zahtevajte vzorec

Naročilo vzorcev

Želite ponudbo? Izpolnite obrazec za povpraševanje.

Izberite tip strešnika

Za nadaljevanje izberite eno od možnosti

Zahtevajte vzorec

Naročilo vzorcev

Želite ponudbo? Izpolnite obrazec za povpraševanje.
Izberite do 3 barve

Zahtevajte vzorec

Naročilo vzorcev

Želite ponudbo? Izpolnite obrazec za povpraševanje.
Izberite do 3 barve

Zahtevajte vzorec

Naročilo vzorcev

Želite ponudbo? Izpolnite obrazec za povpraševanje.

Zahteva je uspešno oddana

Vzorce lahko pričakujete v naslednjih dneh.